Outlook

Outlook 2016 (Windows)

Voitte tarkistaa sähköpostiasetuksenne täältä: postiasetushaku

1. Ohjauspaneeli -> Sähköposti(Microsoft Outlook 2016) ->

2. Sähköpostitilit ->

3. Uusi ->

4. Määritä manuaalisesti tai lisää palvelintyyppejä ->

5. POP tai IMAP ->

6. Voitte tarkistaa sähköpostiasetuksenne täältä: postiasetushaku

Syötä sähköpostin tiedot:
Sähköpostiosoite: testaaja@domainkeskus.com
Tilin tyyppi: IMAP
Saapuvan postin palvelin: blade4.euronic.fi
Lähtevän postin palvelin(SMTP): blade4.euronic.fi
Käyttäjänimi: testaaja@domainkeskus.com
Salasana: Plesk-hallinnassa määritetty

7. Lisää asetuksia -> Lähtevän postin palvelin -välilehti ->

Ruksit kohtaan:
"Lähtevän postin palvelin (SMTP)edellyttää käyttöoikeuden
tarkistusta" ja "Käytä samoja asetuksia kuin saapuvan postin
palvelimessa".

8. Lisäasetukset-välilehti ->

Saapuvan postin palvelimen portti: 993 ja SSL-salaus, Lähtevän postin palvelimen portti 587 ja STARTTLS-salaus, Pääkansion polku: INBOX.

Tallenna asetukset poistumalla OK-painikkeella ja viimeistele tilin asennus Testaa asetuksia -painikkeella.

---

Outlook 2016 (MacOS)

1. Avaa valikosta Työkalut > Tilit

2. Lisää sähköpostitili

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Jatka

4. Valitse tilityypiksi IMAP/POP

5. Täytä kentät oman sähköpostilaatikon tiliasetuksilla

Huom! kuvassa näkyvät saapuvan ja lähtevän postin palvelimen osoitteet vaihtelevat sähköpostiosoitteesta riippuen. Voit tarkistaa sähköpostiosoitteen tiliasetukset täältä.

6. Lisää tili.

Outlook (Android & iOS)

Voitte tarkistaa sähköpostiasetuksenne täältä: postiasetushaku

Outlook -> Asetukset -> Lisää tili -> Lisää sähköpostitili ->

oma sähköpostiosoite -> Jatka -> IMAP -> Lisäasetukset ->

- Sähköpostiosoite: testaaja@domainkeskus.com
- Näyttönimi: Oma nimesi
- Kuvaus:
- IMAP-isäntänimi: blade4.euronic.fi:993
- IMAP-käyttäjätunnus: testaaja@domainkeskus.com
- IMAP-salasana: Plesk-hallinnassa määritetty
- SMTP-isäntänimi: blade4.euronic.fi:587
- SMTP-käyttäjätunnus: testaaja@domainkeskus.com
- SMTP-salasana: Plesk-hallinnassa määritetty

Luo sähköpostitili oikean yäkulman OK-painikkeesta

Copyright (c) 2017-2019, All Rights Reserved. Euronic Oy
                                                                                  Tämä websivusto on tehty Woo® -kotisivukoneella.
                                                                                  654321
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
                                                                                  Evästeiden tiedot
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.