Webmail

Kirjautuminen

Kirjautuminen webmail:iin onnistuu jokaiselta tietokoneelta jolla on yhteys internettiin.  Pääset webmail:in kirjautumissivulle lisäämällä "webmail." osan sivusi eteen, esim. "webmail.testidomain.com"

Syötä käyttäjänimeksi Plesk-hallinnassa luotu sähköpostiosoite esim "esimerkki@testidomain.com" ja salasanaksi luonnin yhteydessä antamasi salasana.

Voit myös kirjautua webmailiin domainkeskus.com:in kautta.

Copyright (c) 2017-2019, All Rights Reserved. Euronic Oy
                                                                                  Tämä websivusto on tehty Woo® -kotisivukoneella.
                                                                                  313882
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
                                                                                  Evästeiden tiedot
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.