Outlook

Outlook 2016 (Windows)

Voitte tarkistaa sähköpostiasetuksenne täältä: postiasetushaku

1. Ohjauspaneeli -> Sähköposti(Microsoft Outlook 2016) ->

2. Sähköpostitilit ->

3. Uusi ->

4. Määritä manuaalisesti tai lisää palvelintyyppejä ->

5. POP tai IMAP ->

6. Voitte tarkistaa sähköpostiasetuksenne täältä: postiasetushaku

Syötä sähköpostin tiedot:
Sähköpostiosoite: testaaja@domainkeskus.com
Tilin tyyppi: IMAP
Saapuvan postin palvelin: blade4.euronic.fi
Lähtevän postin palvelin(SMTP): blade4.euronic.fi
Käyttäjänimi: testaaja@domainkeskus.com
Salasana: Plesk-hallinnassa määritetty

7. Lisää asetuksia -> Lähtevän postin palvelin -välilehti ->

Ruksit kohtaan:
"Lähtevän postin palvelin (SMTP)edellyttää käyttöoikeuden
tarkistusta" ja "Käytä samoja asetuksia kuin saapuvan postin
palvelimessa".

8. Lisäasetukset-välilehti ->

Saapuvan postin palvelimen portti: 993 ja SSL-salaus, Lähtevän postin palvelimen portti 587 ja STARTTLS-salaus, Pääkansion polku: INBOX.

Tallenna asetukset poistumalla OK-painikkeella ja viimeistele tilin asennus Testaa asetuksia -painikkeella.

---

Outlook 2016 (MacOS)

1. Avaa valikosta Työkalut > Tilit

2. Lisää sähköpostitili

3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Jatka

4. Valitse tilityypiksi IMAP/POP

5. Täytä kentät oman sähköpostilaatikon tiliasetuksilla

Huom! kuvassa näkyvät saapuvan ja lähtevän postin palvelimen osoitteet vaihtelevat sähköpostiosoitteesta riippuen. Voit tarkistaa sähköpostiosoitteen tiliasetukset täältä.

6. Lisää tili.

Outlook (Android & iOS)

Voitte tarkistaa sähköpostiasetuksenne täältä: postiasetushaku

Outlook -> Asetukset -> Lisää tili -> Lisää sähköpostitili ->

oma sähköpostiosoite -> Jatka -> IMAP -> Lisäasetukset ->

- Sähköpostiosoite: testaaja@domainkeskus.com
- Näyttönimi: Oma nimesi
- Kuvaus:
- IMAP-isäntänimi: blade4.euronic.fi:993
- IMAP-käyttäjätunnus: testaaja@domainkeskus.com
- IMAP-salasana: Plesk-hallinnassa määritetty
- SMTP-isäntänimi: blade4.euronic.fi:587
- SMTP-käyttäjätunnus: testaaja@domainkeskus.com
- SMTP-salasana: Plesk-hallinnassa määritetty

Luo sähköpostitili oikean yäkulman OK-painikkeesta