Thunderbird

Thunderbird (Windows, Mac ja Linux)

Voitte tarkistaa sähköpostiasetuksenne täältä: postiasetushaku

1. Painakaa valikko-painiketta

2. Valitkaa valikko-painikkeesta Asetukset -> Tilien asetukset

3. Tilitoiminnot-alasvetovalikosta lisää sähköpostitili

4. Syötä nimesi, sähköpostiosoite ja Salasana

5. Jatka painikkeen painamisen jälkeen voi muokata postipalvelimien asetuksia Muokkaa asetuksia -painikkeesta.

6. Vaihda oikeat saapuvan ja lähtevän postin palvelimien asetukset. Pääset tarkistamaan ne täältä: postiasetushaku

7. Valmis-painikkeesta tili asennetaan.

8.Valikko-painikkeesta Asetukset -> Tilien asetukset -> Lisäasetukset-painike

9. Kirjoita teksti INBOX IMAP-palvelinhakemisto-kenttään.

10. Tili on valmis käytettäväksi!

Copyright (c) 2017-2019, All Rights Reserved. Euronic Oy
                                                                                  Tämä websivusto on tehty Woo® -kotisivukoneella.
                                                                                  300718
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
                                                                                  Evästeiden tiedot
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.