Thunderbird

Thunderbird (Windows, Mac ja Linux)

Voitte tarkistaa sähköpostiasetuksenne täältä: postiasetushaku

1. Painakaa valikko-painiketta

2. Valitkaa valikko-painikkeesta Asetukset -> Tilien asetukset

3. Tilitoiminnot-alasvetovalikosta lisää sähköpostitili

4. Syötä nimesi, sähköpostiosoite ja Salasana

5. Jatka painikkeen painamisen jälkeen voi muokata postipalvelimien asetuksia Muokkaa asetuksia -painikkeesta.

6. Vaihda oikeat saapuvan ja lähtevän postin palvelimien asetukset. Pääset tarkistamaan ne täältä: postiasetushaku

7. Valmis-painikkeesta tili asennetaan.

8.Valikko-painikkeesta Asetukset -> Tilien asetukset -> Lisäasetukset-painike

9. Kirjoita teksti INBOX IMAP-palvelinhakemisto-kenttään.

10. Tili on valmis käytettäväksi!