Statistiikka

Plesk-hallinnassa voi luoda käyttäjätunnuksen sivuston statistiikkaa varten kohdassa

1. Mene kohtaan Salasanasuojatut hakemistot

2. Klikkaa /plesk-stat

3. Klikkaa Lisää käyttäjä -kuvaa

4. Kirjoita uuden statistiikkasivun käyttäjän tiedot. Oletuksena myös FTP-käyttäjä pääsee lukemaan statistiikkaa FTP-tunnuksilla.

5. Luomasi käyttäjällä pääset kirjautumaan statistiikkaan Plesk-hallinnan Verkkosivustot ja toimialueet -sivulta kohdasta Verkkosivustot ja toimialueet

6. Huom! Mikäli sivustollasi ei ole SSL-sertifikaattia, niin saat ao. virheilmoituksen. Sertifikaatin sivustollesi pääset tilaamaan täältä

7. Kirjaudu sisään.

Huom! SSL-sertifikaatin käyttöönoton jälkeen liikenne siirtyy HTTPS-yhteydelle, jonka statistiikkaa voi seurata osoitteesta https://domain.fi/plesk-stat/webstat-ssl/ , jossa "domain.fi" on oma domaininne.

Copyright (c) 2017-2019, All Rights Reserved. Euronic Oy
                                                                                  Tämä websivusto on tehty Woo® -kotisivukoneella.
                                                                                  300662
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
                                                                                  Evästeiden tiedot
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.