Statistiikka

Plesk-hallinnassa voi luoda käyttäjätunnuksen sivuston statistiikkaa varten kohdassa

1. Mene kohtaan Salasanasuojatut hakemistot

2. Klikkaa /plesk-stat

3. Klikkaa Lisää käyttäjä -kuvaa

4. Kirjoita uuden statistiikkasivun käyttäjän tiedot. Oletuksena myös FTP-käyttäjä pääsee lukemaan statistiikkaa FTP-tunnuksilla.

5. Luomasi käyttäjällä pääset kirjautumaan statistiikkaan Plesk-hallinnan Verkkosivustot ja toimialueet -sivulta kohdasta Verkkosivustot ja toimialueet

6. Huom! Mikäli sivustollasi ei ole SSL-sertifikaattia, niin saat ao. virheilmoituksen. Sertifikaatin sivustollesi pääset tilaamaan täältä

7. Kirjaudu sisään.

Huom! SSL-sertifikaatin käyttöönoton jälkeen liikenne siirtyy HTTPS-yhteydelle, jonka statistiikkaa voi seurata osoitteesta https://domain.fi/plesk-stat/webstat-ssl/ , jossa "domain.fi" on oma domaininne.