Käyttäjät

Plesk-hallinnassa voit luoda uusia käyttäjiä ja määrittää käyttäjille rooleja, joilla sallitaan ja estetään toimintoja.

1. Uuden käyttäjän luominen

2. Käyttäjäroolit

1.1 Käyttäjät-valikon Luo käyttäjätili -painikkeesta voi luoda uuden käyttäjän.

1.2 Syötä uuden käyttäjän tiedot

2.1 Käyttäjäroolit-välilehdeltä voi luoda uuden käyttäroolin

2.2 Valitse tarvittavat roolit

2.3 Ota käyttäjärooli käyttöön

Copyright (c) 2017-2019, All Rights Reserved. Euronic Oy
                                                                                  Tämä websivusto on tehty Woo® -kotisivukoneella.
                                                                                  300726
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
                                                                                  Evästeiden tiedot
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.