FTP

Klikkaa Verkkosivustot ja toimialueet sivulta FTP-käyttö.

1. Luo uusi FTP-tunnus

2. Poista olemassa olevia FTP-tunnuksia.

3. Lista luoduista FTP-tunnuksista

• Klikkaa FTP-tunnuksen nimeä salasanan vaihtamiseksi.
  • Valitse FTP-tunnus kohdan 2. mukaista poistoa varten

Kirjoita haluamasi salasana "Salasana" ja "Vahvista salasana" kenttiin ja klikkaa OK.

Huom! Kohdan 1. mukainen Luo-painike ylikirjoittaa käyttäjän määrittämän salasanan. Sitä klikkaamalla Plesk generoi uuden salasanan. Pleskin generoiman salasanan saa näkyviin klikkaamalla kohdan 2. mukaista Näytä-painiketta.

Copyright (c) 2017-2019, All Rights Reserved. Euronic Oy
                                                                                  Tämä websivusto on tehty Woo® -kotisivukoneella.
                                                                                  654298
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
                                                                                  Evästeiden tiedot
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.