Laskutusosoite

1. Kirjaudu Asiakassivuille osoitteessa https://www.domainkeskus.com/asiakassivu asiakastunnuksillasi.

2. Avaa sivu "Omat tiedot"

3 Klikkaa osoitetietojen alla olevaa "Muokkaa" painiketta.

4. Päivitä yhteystietosi ajan tasalle.

5. Valitse laskun toimitustapa kohdasta "Laskutustapa".

Mikäli laskutusosoite ja käyntiosoite eivät ole sama klikkaa sivulla "Omat tiedot" painiketta "Luo uusi laskutusosoite". Täytä kentät laskutustiedoillasi. Kun laskutusosoite on luotu näkyy jokaisen osoitteen oikealla puolella painike "Muokkaa". Klikkaa siitä ja valitse domainit mitkä uuteen laskutusosoitteeseen liitetään.

Huom! Sähköpostilaskut lähetetään laskutus (at) domainkeskus.com osoitteesta. Lisää tämä osoite sähköpostilaatikkosi valkoiselle listalle. Näin varmistat että laskut tulevat perille.

Kuinka asetan sähköpostiosoitteen valkoiselle listalle?

Gmail ja Gsuite

Klikkaa Gmailin oikeassa yläkulmassa olevaa valikkopaikinetta (hammasratas) > "Asetukset" > "Suodattimet ja estetyt osoitteet" > "Luo suodatin".

1. Kirjoita sähköpostiosoite kohtaan "Suodatin kohteesta"

2. Klikkaa "Luo suodatin tällä haulla"

1. Valitse kohta "Älä koskaan siirrä roskapostiin"

2. Klikkaa "Luo suodatin"

Halutessasi voit suodattimelle myös muita sääntöjä samasta ikkunasta määrittää.

Hotmail ja Outlook

Avaa valikko sivun yläpalkista (hammasratas) > "Asetukset" > "Roskaposti" > "Turvalliset lähettäjät".

Lisää lähettäjän sähköpostiosoite "Kirjoita lähettäjä tai toimialue tähän" kenttään ja klikkaa + painiketta. Klikkaa tämän jälkeen vielä "Tallenna" ja osoite on valkoiselle listalle lisätty.