Sähköpostiosoitteen automaattivastaajan kytkeminen

Mikäli jäät esimerkiksi lomalle, hallintapaneelista on mahdollista kytkeä päälle automaattivastaaja, joka ähettää haluamasi ilmoitusviestin tahoille, jotka lähestyvät sinua sähköpostilla.
Sen kytkeminen tapahtuu seuraavasti:

1. Valitse oikea palvelin, tämä tulee olemaan se millä sähköpostisi sijaitsee ja käytä sähköpostitilisi tietoja:

2. Kirjaudu sisään.

3. Klikkaa kohtaa "Muuta sähköpostitilin asetuksia" ja tämän jälkeen avautuvalta sivulta välilähteä "Automaattivastaus".
(Vaihtoehtoinen tapa, Sähköpostitilit -> Klikkaa sähköpostiosoitetta -> Automaattivastaus.)

HUOM: Tämä on vain testi verkkotunnus, mutta määrityset tehdään näin.

4. Klikkaa OK kun olet tyytyväinen. Sen jälkeen se on toiminnassa.

Copyright (c) 2017-2019, All Rights Reserved. Euronic Oy
                                                                                  Tämä websivusto on tehty Woo® -kotisivukoneella.
                                                                                  307350
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
                                                                                  Evästeiden tiedot
                                                                                  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.